Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Tatabánya, Óváros
#692000243
130 millió Ft
Alapterület 107 m2
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet 4. emelet

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített

Részletes leírás

Tatabányán Penthouse lakás eladó!

Tatabánya frekventált helyén, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkező lakás eladó! A lakás 2018-ban téglából épült, minőségi anyagok felhasználásával. Hasznos alapterülete 107 nm, melyhez kapcsolódik egy 66 nm-es terasz is. A terasz minden szobából külön nyitható. Minden helyiségben műanyag nyílászáró van, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval egyaránt felszereltek. A redőnyöket elektromos távirányítással lehet vezérelni.

Az épületben házközponti fűtés van, a lakások egyedi mérőórával felszereltek. Az amerikai konyhás nappaliban és a szobákban egyedileg szabályozható padlófűtés van. A lakásban 3 darab hűtő-fűtő klíma került felszerelésre. A bejárati ajtó új, több ponton záródó.

 

A Penthouse lakásba belépve egy tágas közlekedő tárul elénk, mely beépített kivilágított bútorral rendelkezik. A közlekedő mellett ki lett alakítva egy külön mellékhelyiség, ahol a szárító és a mosógép található. A közlekedő bal oldalán található az amerikai konyhás nappali, mely letisztult, elegáns stílussal rendelkezik. A konyhában lévő ebédlőasztal olasz gyártmányú, márványozott és állítható. A konyhaszekrény alsó része teleszkópos és kinyitásakor led világítás kapcsol be. A konyhabútor teljes egészében egyedileg tervezett, luxus kivitelben. A nappaliban az ülőgarnitúra minőségileg az egyik legjobb.

A hosszú teljesen kivilágított közlekedőn tovább haladva bal oldalon két szoba nyílik egymás után, melyek szinten az eleganciát és a minőséget tükrözik. A közlekedővel szemben található a fürdőszoba, ahol fürdőkád és egy tusoló kabin is kialakításra került. Minden úgy lett elhelyezve, hogy komfortosan érezzük magunkat ebben a helyiségben is.

Jobb oldalon található a gardrób szoba, amely minden nő álma. Két oldalon a plafonig beépített szekrény van, mely teljesen megvilágított. A szekrény kapacitása óriási.

A 66 nm-es teraszon lehet akár grillezni, akár csak kifeküdni napozni, vagy csillagokat nézegetni.

 

Az eladó lakásban minden egyes bútor és elektronikai cikk a vételár részét képezi, kivéve egy fotel és egy tv.

Az épület teremgarázzsal rendelkezik, ahol a tulajdonos birtokában 3 darab parkolóhely van. A parkoló mellett egy saját tároló is a tulajdonát képezi, amely 20 nm-es.

FONTOS: A 3 darab parkolót egyben és külön is meg lehet vásárolni, de nem kötelező. A vételár csak a lakásra vonatkozik. A parkolók vételára: 4.000.000,-Ft / darab, a tároló vételára: 4.000.000,-Ft

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás Penthouse lakást, ahová szó szerint csak beköltözni kell. Ebbe a luxus ingatlanba beköltözve már csak a csodás perceket, emlékeket kell gyűjteni szerető családunk körében.  

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását! 

Kapcsolat

Csercsa Elvira

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter